Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Sluiten
Persoonlijk advies   078 486 999 Ma - Vr: 9.00 - 19.00   klantenservice@saxoprint.be
Aangemeld als  

Verpakkingen

 • vrije formaatkeuze
 • 25 modellen & 1 miljard varianten
 • Online Designer met 3D-preview
 
1Verpakkingstype selecteren
 
Vouwdozen

Vouwdozen

Verpakkingen met deksel

Verpakkingen met deksel

Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen

Opbergcassette

Opbergcassette

Gondeldoosjes en enveloppen

Gondeldoosjes en enveloppen

Driehoeksdozen

Driehoeksdozen

Open verpakkingen

Open verpakkingen

Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen

2Verpakking selecteren
 
3Individueel of standaard formaat kiezen
Kies als alternatief een verpakking volgens ECMA- of FEFCO-standaard
 
De ECMA-Code (European Carton Makers Association) geldt voor gestandaardiseerde gestanste verpakkingen en vouwdozen. De FEFCO-Code (Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondule) beschrijft verpakkingsmiddelen van golfkarton en massief karton.

Onze SAXOPRINT verzenddoos wordt van robuust 230 g/m² GD B-golf karton gelamineerd gemaakt. De SAXOPRINT easy box productverpakkingen bestaan uit gestreken chromokarton van 350 g/m²
 

Augmentez vos ventes avec des emballages de produits personnalisés

Door eigen productverpakkingen stijgen de verkoopprijzen

Een verpakking is meer dan alleen een beschermend omhulsel voor verzending van producten! Zij dient voor ruimtebesparende opslag, efficiënt transport en ook voor tijdelijke verkoop. Ondernemingen zetten ze gericht in als reclamedragers om hun productvoordelen en reclameboodschappen te communiceren. Zo willen ze de aankoopbeslissing in de detailhandel positief beïnvloeden. Het verpakkingsdesign, de verpakkingsgrootte en -vorm hebben daarom direct invloed op de afzet en verkoopprijzen van producten.

Waarom hebben producten een productverpakking nodig?

Een aansprekende productverpakking geschikt voor de doelgroep legt de verbinding tussen producten, merken en potentiële kopers. Ze trekt de aandacht, wekt behoefte op, prikkelt, informeert en stimuleert mensen tot aankoop. Individuele, eigen productverpakkingen worden vooral ingezet.

 • Om merken snel te herkennen en vertrouwen te geven
 • Om zich van de concurrentie te onderscheiden,
 • Om productvoordelen en reclameboodschappen goed te communiceren
 • Wanneer het product uitleg nodig heeft en ruimte voor tekst nodig is
 • Wanneer het productontwerp minder indrukwekkend of aantrekkelijk is
 • Wanneer vaste handelaren een verpakking verwachten
 • Wanneer de opslag en verzending efficiënter moeten worden of
 • Ter bescherming van de productinhoud tegen invloeden van buitenaf zoals vochtigheid of vuil.

Ondernemingen, die waarde hechten aan een uniforme merkverschijning, zetten gericht hun corporate design in. Dankzij onverwisselbare huisstijlkleuren en bedrijfslogo’s is een snelle merkidentificatie probleemloos mogelijk. Volgepakte schappen in detailhandels maken het voor besluiteloze kopers tegenwoordig lastig om te beslissen. Een verpakkingsontwerp dat zich onderscheidt en een eerste positieve indruk achterlaat, kan de beslissende koopimpuls geven. Creatieve en hoogwaardige productverpakkingen verhogen de waarde van een product, omdat de koper de waarde van de productinhoud hoger inschat.

SAXOPRINT® easy box - de nieuwe generatie van verpakkingsbedrukking

Onze SAXOPRINT® easy box is toegespitst op de behoeften aan allerlei producten en branches. Of u nu cosmeticaproducten, schrijfwaren, elektronische onderdelen, sieraden of medicinale producten wilt verpakken – dankzij de op de millimeter nauwkeurige maatvoeringen verpakkingsvormen kunnen tot 1 miljard varianten worden gemaakt en besteld. Standaardgrootten met weinig speelruimte voor een uniek product behoren dus tot het verleden!

Welke voordelen heeft de SAXOPRINT® easy box?

De op de millimeter nauwkeurige maatvoering zorgt ervoor dat er minder verpakkingsmateriaal nodig is en is tegelijkertijd milieuvriendelijker vanwege het verminderde materiaalgebruik. De SAXOPRINT® easy box is geen kunststof verpakking en bijna 100% recyclebaar. De volvlaks vierkleurendruk biedt voor de vormgeving veel mogelijkheden en geeft de verpakking de benodigde unieke uitstraling. Verdere voordelen zijn:

 • Hoogwaardig en scheurvrij 350 g/m² GC Chromokarton
 • Geen standaardmaten
 • Eenvoudige vouwtechnieken, die handig zijn voor de eindgebruikers
 • Te bestellen vanaf 100 stuks, lucratieve oplagekortingen
 • Ruimtebesparende te bewaren door verzending in plano-formaat
 • Shopping-configurator met 2D + 3D-live preview
 • Voor wederverkoop geschikt
 • Slechts 8 productiedagen

Keuze uit 1 miljard varianten

Dankzij de vrije samenstelling van onze SAXOPRINT® easy box in vorm en grootte kunt u kiezen uit 1 miljard varianten. Wij bieden 25 basisvormen uit 8 categorieën, die u in uw gewenste formaat kunt bestellen. Naast de cadeauverpakkingen om te dragen, vouwdozen met euro hanger hole of verzenddozen bieden wij ook speciale vormen aan, zoals een driehoekige of autoloc cadeauverpakking.

De SAXOPRINT Expert-tip: Maak gebruik van onze set met productmonsters, om u te laten overtuigen van onze drukkwaliteit, het materiaal en de stabiliteit daarvan. Leer ook onze basisverpakkingen met hun vouwtechnieken kennen, om de juiste verpakkingssoort te kiezen.

Welke voordelen biedt u onze online drukkerij?

Onze drukkerij werd in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige reclamemiddelen zoals brochures, visitekaartjes en flyers. Op een oppervlakte van meer dan 18.000 m² handelen wij dagelijks duizenden drukorders af in ons zeer moderne machinepark. Meer dan 550 medewerkers zorgen ervoor, dat ze in de juiste kwaliteit en volgens afspraak in negen Europese landen kunnen worden verstuurd.

Al vanaf 2012 bedrukken wij verpakkingen voor bedrijven. Onze klanten profiteren van onze persoonlijke adviseurs tijdens het gehele bestelproces, die al bij de productkeuze de klanten terzijde staan. Verdere voordelen van onze drukkerij:

 • Shopping-configurator met direct prijzen in beeld
 • Vrijblijvend te bestellen set met productmonsters om te helpen bij de beslissing
 • Druksjablonen, checklisten en handleidingen voor het professioneel vormgeven van een verpakkingsdesigns
 • Zelfs zonder kennis of software is een adequaat verpakkingsdesign met de SAXOPRINT Designer op te maken
 • Geen verborgen kosten: stans- en verzendkosten zijn steeds inclusief.

Verpakking online vormgeven en bestellen

Professioneel verpakkingsdesign versus SAXOPRINT Designer?

Een verpakking ontwerpen kan volgens dessinkeuze, verwachting en de bedrijfsdoelen een grote opgave zijn. Uitgebreide ervaring in de opzet en vormgeving horen daar ook bij, zoals kennis over de werking van kleuren, patronen en woorden op de eigen doelgroep. Zogenaamde communicatie- en productdesigners, reclamebureaus of grafische vormgevers hebben zich gespecialiseerd in het design van verpakkingen. Hun ervaring en adviezen zijn juist voor onervaren ondernemingen aan te raden.

De SAXOPRINT Expert-tip: hoe hoger de aantallen, afzetdoelen en verwachtingen zijn, des te meer zou in een professioneel verpakkingsdesign geïnvesteerd moeten worden.

Heeft u maar weinig of geen budget beschikbaar en wilt u desondanks toch een productverpakking? Maak dan gebruik van de SAXOPRINT Designer! Ook zonder speciale kennis kunt u toereikende layouts opmaken. Upload uw logo, stel een basiskleur van uw verpakking in of gebruik een volvlaks dessin – laat uw fantasie de vrije loop! Dankzij onze 3D-preview kunt u uw verpakkingsdesign continu controleren en van alle kanten bekijken.

Onze informatiebladen die u kunt downloaden, helpen u om de layout van de voor- en achterkanten, bodem en deksel etc. te bepalen. Daarin staat ook Informatie over de vouw- en stanslijnen.

Wanneer u er nog niet zeker van bent welke verpakkingsvorm de juiste is voor uw product, bestel dan onze set met productmonsters. Laat u dan ook overtuigen van onze geweldige drukkwaliteit en snelle leveringsservice!

Zo eenvoudig kunt u bij ons bestellen

Service en gebruikersvriendelijkheid zijn voor ons erg belangrijk! Daarom hebben wij ons bestelproces zo geoptimaliseerd, dat u maar een stappen hoeft te doorlopen:

 1. Als eerste maakt u een account aan.
 2. Aansluitend stelt u met onze ‘Shop-configurator’ uw drukwerk samen
 3. Maak nu uw eigen ontwerpsjabloon op met behulp van onze druksjablonen of met hulp van de SAXOPRINT designers.
 4. Na het uploaden of vrijgave van uw bestanden controleren wij in onze bestandscontrole of deze conform onze eisen voor drukwerk zijn.
 5. Na een succesvolle ontvangst van uw bestanden ontvangt u een opdrachtbevestiging en kunt u uw order online volgen.

De SAXOPRINT Expert-tip: Uploadt u tot 18.00 uur succesvol uw ontwerp en uw bestelling is betaald, dan begint al de eerste productiedag.