Stickers

 • rond, ovaal, vierkant, rechthoekig
 • voor binnen- en buitengebruik
 • Afwerking met spot UV-lak

nieuwEtiketten op vel

Stickers
Etiketten
Contourstickers
Informatie

Onze toepassingsgebieden zijn:

 • guerilla-marketing-acties
 • give-aways voor uw klanten
 • werkmateriaal voor uw verkoopteam
 • promotieacties
 
Stickers vierkant

60 × 60 mm
72 × 72 mm
50 × 50 mm
105 × 105 mm
148 × 148 mm
120 × 120 mm
210 × 210 mm
297 × 297 mm
 
Stickers rechthoekig

DIN A3
DIN A4
DIN A5
DIN A6
DIN A7
DIN A8
DIN lang
148 × 50 mm
100 × 60 mm
100 × 40 mm
90 × 40 mm
85 × 55 mm
70 × 40 mm
60 x 50 mm
60 × 40 mm
 
Stickers met afgeronde hoeken (3mm)

DIN A6
105 × 105 mm
DIN A7
DIN A8
85 × 55 mm
60 × 60 mm
 
Stickers ovaal

70 × 48 mm
80 × 48 mm
120 × 77 mm
145 × 95 mm
 
Stickers rond

Ø 40 mm
Ø 50 mm
Ø 60 mm
Ø 70 mm
Ø 80 mm
Ø 90 mm
Ø 100 mm
Ø 140 mm
Ø 210 mm
 
Oplage van 250 tot 10.000 stuks
Nummer van de bladzijde 1
Bedrukking
4/0 kleurig CMYK
 
Materiaal 90 μm Outdoor PVC folie
wit mat | wit glanzend | transparant

95 µm zelfklevend folie (vegaan, afneembar)
transparant
 
80 g/m² Indoor zelfklevend papier (beschrijfbar)

90 µm raamfolie van PVC
transparant
 
Veredeling Spot UV-lak
 

Toepassingsgebieden

 • Productstickers
 • Reclamestickers
 • Stickers met aanwijzingen
 • Wijn- en reclame-etiketten
 
Eindformaat
(Gebied voor vrije vorm)
289 × 202 mm
142,5 × 202 mm
202 × 94 mm
99 × 142,5 mm
99 × 94 mm
99 × 69 mm
47,5 × 69 mm
30 × 44,5 mm
 
Oplage van 5 tot 7.200 stuks
Aaantal pagina's 1
Bedrukking
4/0 CMYK
 
Materiaal 135 g/m² PVC folie
wit mat | wit glanzend
 

Toepassingsgebieden

 • Adresetiketten voor verzending
 • Labels en markeringen
 • Inventaris- en magazijnetiketten
 • Wijn- en reclame-etiketten
 
Eindformaat
A4
210 × 96,3 mm
210 × 146,5 mm
103 × 146,5 mm
103 × 96,3 mm
103 × 71,2 mm
49,5 × 71,2 mm
33,6 × 49,5 mm
 
Oplage van 100 tot 80.000 stuks
Aantal pagina's 1
Bedrukking
4/0 CMYK
1/0 zwart
1/0 speciaal kleur
2/0 zwart + speciaal kleur
 
Materiaal 80 g/m² zelfklevend papier wit
 

SAXOPRINT – de stickerdrukkerij voor profs

Wij, als ervaren online drukkerij voor allerlei soorten gedrukte reclamemiddelen: van flyers, visitekaartjes tot hoogwaardige brochures, bedrukken ook individuele stickers conform uw specificaties. Maak uw doelgroep enthousiast door uw stickerontwerp! We bedrukken stickers in de beste kwaliteit op ronde, ovale en hoekige vormen of geheel op vorm gesneden.

Maak gebruik van onze persoonlijke specialisten om u te laten adviseren over de keuze van het juiste materiaal: ons populaire pvc-folie is niet alleen het meest geschikt voor buitenreclame, maar ook om stickers in fotokwaliteit te laten drukken. Daarnaast bestaat ons assortiment uit:

 • Gepersonaliseerde etiketten als adresstickers op DIN A4-vellen
 • Contourstickers tot een maximaal eindformaat van 289 × 202 mm
 • Veganistische en verwijderbare stickers
 • Beschrijfbare stickers van hechtpapier
 • Raamstickers of zicht belemmerende folie

Bereken uw aanvraag in onze webshop zonder allerlei omwegen: kies een vorm en grootte uit, verander de drukopties zoals witdruk over volledige vlak of witdruk achter kleurvlakken en de oplage! In het rechter aanbodveld veranderen bij iedere keuze automatisch de prijzen. Daarbij geldt: hoe groter de oplage, hoe gunstiger de stuksprijs.>

Onze stickervarianten en -materialen

Ronde, hoekige, ovale of contourstickers – U heeft de keus!

Bijna in iedere vorm: van ovaal tot rond, van rechthoekig tot vierkant of met ronde hoeken, bestel uw stickers vanaf 250 stuks bij onze drukkerij. Stickers in vrije vorm zijn populair om logo’s, grafieken of een opvallende vorm met exacte contouren te laten maken. Ze zijn algemeen favoriet als giveaways, fan-artikelen, flesetiketten, stickers op apparaten of voor het verfraaien van alledaagse dingen zoals laptops of notitieboekjes.

Van DIN A3 tot 40 mm doorsnede

In onze webshop kunt u kiezen welk formaat het juiste voor u is. Heeft u stickers nodig met aanwijzingen of grote markeringen? Geen probleem! Wij kunnen tot en met DIN A3-eindformaat uw layout drukken. Ronde stickers bestelt u bij ons vanaf 40 mm doorsnede, stickers met afgeronde hoeken zijn in betaalpasformaat verkrijgbaar. Rechthoekige zijn in DIN-formaten te bestellen.

Vanaf 60 mm doorsnede of wanneer beide buitenkanten minstens 60 mm zijn, krijgen uw stickers aan de achterkant een snee in het papiervel waar de stickers op gedrukt wordt. Daardoor kunt u makkelijker de stickers van het stickervel afhalen en het is handig voor de handling. Daar hoeft u niets extra’s voor te betalen!

Voordelen van onze drukkerij

Of het nu gaat op reclamebuttons, verzamelstickers, etiketten of stickers voor apparaten, onze stickers zijn sterk, kunnen tegen een stootje en beschikken over een goede hechting. Op gladde, harde en schone oppervlakken plakken ze bijzonder goed. Daar horen ook glas, productverpakkingen, papieren reclamemateriaal zoals flyers en brochures, en ook uitgezochte kunststoffen bij. Ze zijn minder geschikt voor vloeren en wanden! Voor ruwe oppervlakken, zoals houten vloeren en tapijt met ruwe vezels, zijn andere specifieke eisen m.b.t. de lijm, het materiaal en de coating van toepassing. Om er zeker van te zijn dat uw stickers aan uw wensen en eisen voldoen, kunt u geheel vrijblijvend onze productmonsters aanvragen. Dan kunt u het zelf testen.

Alle voordelen van onze stickers:

 • Lang houdbaar op veel gladde en gelakte oppervlakken
 • UV- en weersbestendige materialen
 • Veel formaten, materialen van mini-stickers tot DIN A3
 • Slechts 4 tot 9 dagen productietijd
 • Hoog resolutie vierkleurendruk CMYK
 • Productmonsters om materialen en het herkennen van de verschillen tussen de kleurwerking en opbrengst te testen.

Hecht-, pvc-folie of hechtpapier – welk materiaal is het juiste?

Pvc-folies

Dit materiaal heeft het voordeel dat wij uw layout in fotokwaliteit kunnen drukken. Grafieken en beeldmateriaal komen met pvc-folies het beste tot hun recht en vallen door de glans meer op bij:

 • buitenreclame op auto’s en ramen
 • giveaways of ook
 • logo-stickers.

Naast een grote kleefkracht beschikken ze ook over een goede weerstand en zijn ze uv- en weerbestendiger dan hechtfolie.

U heeft de keus uit mat of glanzend wit. Voor etalages of glazen deuren adviseren wij de transparante pvc-folie achter glas te gebruiken. Deze folie belemmert het zicht in uw winkel niet en ziet er onder alle weersomstandigheden altijd netjes uit.

Hechtpapier of hechtfolie – Wat is het verschil?

Ons hechtpapier is het meest geschikt voor etiketteren, omdat het beschrijf- en bestempelbaar is. Maak uw layout zo op, dat u ruimte heeft voor uw persoonlijke noot. Uw producten kunt u zo voorzien van een individuele houdbaarheidsdatum of een handgeschreven groet achterlaten.

Door onze hechtfolies draagt u bij aan de bescherming van onze dieren. De folie is uitsluitend van mineraal en planten gemaakt. De lijm bevat geen dierlijke bestanddelen. Een absoluut veganistische sticker, die weer te verwijderen is zonder achterblijvende plakresten.
Op gladde oppervlakken hecht de stickerfolie uitstekend en langdurig, maar bij het verwijderen kunnen kleine plakresten achterblijven.

Positief opvallen, informeren en merken

De invloed van transparantie en witdruk op de werking en toepassing

Stickers en folies hebben afhankelijk van de drukopties, materialen en plaatsing zeer verschillende werkingen. Transparante stickers zijn optimaal, wanneer de achterliggende gedeelten zichtbaar moeten blijven. Daarom worden ze vaak gebruikt bij toegangsdeuren, ramen of achterruiten.

Speciaal voor auto- of etalagereclame raden wij u aan om transparante stickers achter glas te laten bedrukken. Die worden niet aan weersomstandigheden blootgesteld. Dit kunnen wij realiseren tot een formaat van 297 x 297 mm. Heeft u grootformaten voor deuren en ramen nodig? Kies dan voor onze Glasdecorfolies, die zowel een prettige bescherming van het zicht bieden als ook een mooie uitstraling hebben.

Stickers met witdruk kunnen uitsluitend op onze transparante pvc-folies besteld worden. Achter uw beeld of patroon, teksten of logo’s brengen wij een gedeeltelijke witdruk aan. Daardoor gaan kleuren stralen en wordt de uitstraling van uw beeld of patroon nog beter. Een volvlaks witdruk is uitermate geschikt om tekst op ramen en deuren te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan openingstijden. Tekst wordt wit weergegeven, kleuren worden levendiger en geeft uw logo een finishing touch!

Adresetiketten

Adresetiketten zijn op kantoor en in het zakenleven zeer populair. In plaats van adressen moeizaam op enveloppen te drukken of schrijven, versnellen ze niet alleen het seriematig drukken. In de detailhandel zijn ze geliefd om op persoonlijke geschenken zoals bloemen, wijn, sieraden of accessoires uit boutiques en cadeauwinkels op folie, verpakkingen of draagtassen te plakken. Zo eenvoudig krijgt u de aandacht! Wij raden aan om ons Outdoor-pvc-folie te gebruiken voor een langere houdbaarheid. Voor seriematig drukken zijn onze etiketten op DIN A4-vellen in verschillende formaten beschikbaar.

Merken, informeren of waarschuwen

Of het nu gaat om proef-plakkaten, proef- of veiligheidszegels: stickers worden in kantoorgebouwen vaak gebruikt. Gebruikelijk markeren ze allerlei soorten elektronische apparaten, zoals monitoren, computer of koffiemachines. Als apparatensticker laten ze bijvoorbeeld de vereiste toestand zien en de volgende onderhoudstermijn.

In zekerings- en verdeelkasten worden stickers geplakt om richtlijnen voor noodgevallen, noodnummers en contactpersonen aan te geven.
Op machines waarschuwen ze personen voor mogelijke gevaren. Stickers op pakketten geven aanwijzingen over breekbare of kritische inhoud.

Val op door stickers met gedeeltelijke spot uv-lak

Laat uw logo eruit springen door een 3D-effect! Als u kiest voor onze gedeeltelijke spot uv-lak, voorzien wij het door u bepaalde deel van een hoogglans laklaag. Zo kunt u uw logo of grafieken doelgericht meer laten opvallen en bij uw doelgroep met dit effect indruk maken.
Wij raden dit gedeeltelijk lakken aan op reclamebuttons en op productstickers te gebruiken om het effect van ‘Guerilla Marketing’ of kortingsacties te versterken.

Reclamestickers online drukken

Bestickering en stickers plakken langdurig op plekken die flyers niet kunnen bereiken: op achterruiten van auto’s, op achterkanten van laptops of tablets of op kaften van notitieboekjes. Ze zijn dus ideale reclamedragers voor duurzame reclameboodschappen!

Logo-stickers als giveaway voor klanten en medewerkers

Door klanten worden ze als giveaway op beurzen of events graag aangenomen. Via een creatieve layout of opvallende spreuk vergroot u de kans om bij uw doelgroep op te vallen. Verdeel de stickers ook onder uw klanten bij het boodschappen doen in uw winkel of leg ze neer ‘om mee te nemen’ bij de verkoopbalie.

Medewerkers gebruiken stickers voor verfraaiing van notitieboekjes en achterkanten van laptops en tablets. Ze brengen niet alleen kleur op donkere ondergronden, maar medewerkers van een bedrijf kunnen dezelfde producten beter identificeren. Maak een professionele indruk door bij de verkoopgesprekken gebruik te maken van éénkleurige notitieboekjes of laptops voorzien van uw bedrijfslogo.

Productverpakkingen optimaliseren

Mini-stickers, reclamebuttons of vershoud-verzegeling zijn voorbeelden van stickers op productverpakkingen, die doelgericht gebruikt worden om te wijzen op kortingen, USP’s (unieke verkoopeigenschappen) of bijzondere klantvoordelen. Verdere toepassingsmogelijkheden in de detailhandel:

 • Op grootverpakkingen, die voor klanten geen duidelijke producent resp. gebruik laten zien, kunnen logo’s of reclameboodschappen voor weinig geld geplaatst worden.
 • In schappen met veel concurrerende producten kunnen kortlopende speciale aanbiedingen geplaatst worden, zonder het product opnieuw te moeten verpakken.
 • Als vershoud- of hygiënezegels worden ze bij lichaamsverzorgingsproducten of levensmiddelen graag toegepast.

Ontwerp en bestelling

In het offset-drukproces drukken wij uw stickers in vierkleurendruk conform CMYK, waarmee we bijna alle kleuren kunnen realiseren. Wij adviseren u om professionele Software zoals Adobe InDesign te gebruiken en er een grafisch vormgever bij te betrekken. Juist voor bestickering achter glas of stickers met gedeeltelijke lak, zijn professionals voor de bestandsopmaak nodig.

Voordat u een formaat en een vorm vastlegt, bepaalt u eerst welk effect u wilt bereiken: indruk maken, inspireren of informeren? Maakt u meerdere ontwerpen in verschillende varianten en formaten. Hoe kleiner de sticker, hoe minder tekst en grafieken u dient te gebruiken. Hier geldt: hoe minder, hoe beter! Ondernemingen dienen steeds hun huisstijlkleuren te gebruiken en hun logo goed zichtbaar te plaatsen.

Onze druksjablonen, informatiebladen en handleidingen helpen u om snijranden, lagen van kleurkanalen, transparanties etc. correct op te slaan. In onze bestandscontrole controleren wij doelgericht op fouten voordat wij beginnen met drukken. Graag staan onze vakmensen telefonisch tot uw beschikking.

De SAXOPRINT Designer
Simpele sticker-layouts kunnen u zelf met behulp van onze SAXOPRINT Designer online vormgeven. U heeft daarbij de keus uit vierkante of rechthoekige formaten in alle materialen. Upload uw logo, pas de achtergrondkleuren aan of gebruik transparantie voor onze 90 μm Outdoor-pvc-folie. Klaar!

Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.