• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 078 486 999 met raad en daad terzijde.
FR

Kaarten drukken

 • verschillende formaaten
 • met speciale kleuren en afwerkingen
 • tot 450 g/m² papier
TipFSC®-gecertificeerd recycling- en natuurpapier
Nu bestellen

Papiermonsters

De papiermonsters geven u een goed inzicht in alle materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voel het verschil tussen offset, fotodruk en speciaal papier en voel de aantrekkingskracht van UV-lakken en laminering.

Papiermonster bestellen
Online Designer

Kaarten vormgeven met de Online Designer

Zo eenvoudig is het:

1
Kies een product
Product kiezen
2
Product configureren
Product samenstellen
3
Design opmaken
Ontwerp maken
4
Design bevestigen en opslaan of bestellen
Ontwerp bevestigen en product bestellen
Afwerkingen

Afwerking bij de kaarten

HKS- en Pantone drukwerk

Met speciale en geïndividualiseerde kleuren creëert u een hoge mate van herkenning. Bovendien bereikt u met het HKS- en Pantone drukwerk een identieke en correcte kleurweergave.

Speciale kleuren

Cellofaanlaag

Geef uw product een stijlvolle uitstraling en een hoogwaardige touch met onze cellofaanlaag. Deze wordt daarbij voorzien van een flinterdunne folie, die bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Materialen

Materiaal bij de verpakkingen

Recyclingpapier

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Behalve dat daarmee de houtvoorraden worden gespaard, levert dit, in vergelijking met de conventionele papiervervaardiging, 70% energie- en waterbesparing op. Kortom, gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

Recyclingpapier

Kaarten laten drukken – uitstekend & snel bij SAXOPRINT

Kaarten komen we dagelijks erg vaak tegen: van wenskaarten voor kerst of verjaardagen tot uitnodigingskaarten voor het volgende bedrijfsfeest. Als ansichtkaart om een vakantiegroet naar familie of vrienden te sturen en als bonuskaart van je favoriete snackbar. Om nog maar te zwijgen van het visitekaartje, dat in het zakenleven bijna niet meer weg te denken is. We worden dagelijks met kaarten geconfronteerd en ze moeten afhankelijk van hun toepassing en te bereiken effect aan zeer verschillende eisen voldoen m.b.t. papier, kleurweergave en hun sterkte.

Wij zijn als online drukkerij met jarenlange ervaring gespecialiseerd in het drukken van kaarten. Wij drukken vierzijdige, gevouwen kaarten binnen 3 werkdagen. Daarbij maakt het niet uit of u 100 of zelfs 100.00 stuks nodig heeft, of kiest voor fotodruk-, natuur- of recyclingpapiersoorten. Ons zeer goed presterend machinepark hebben wij voor drukorders in hoge oplagen met de modernste drukpersen uitgerust. De Heidelberg Speedmaster XL, met een lengte van 31 meter, verwerkt 15.000 drukvellen per uur volautomatisch. Er zijn 550 ambitieuze medewerkers die dagelijks ervoor zorgen dat duizenden orders continu van dezelfde hoge kwaliteit worden geproduceerd. En dat voor onze klanten uit negen Europese landen. Overtuig uzelf van onze producten, services en geweldige drukglans.

Klanten die voor het bedrukken van kaarten voor ons kiezen, profiteren van:

 • Korte productietijden
 • Jarenlange ervaring
 • Competente vakspecialisten
 • Luxe, speciale afwerkingen en
 • Lucratieve kortingsstaffels

Kaarten drukken die indruk maken

Hoe zijn kaarten zo populair geworden?

De eerste wenskaarten werden al in de 14e eeuw op omslachtig geproduceerde houtsnedes gemaakt Alleen de hoogste rangen konden zich deze omslachtige werkwijze veroorloven. De ontwikkeling van de ansichtkaart is in de loop van de jaren tachtig van de 19e eeuw begonnen. Toen werd de postwet in zowel Oostenrijk als Duitsland zo aangepast dat het monopolie op het uitgeven van postkaarten kwam te vervallen. Pas vanaf midden 19e eeuw werden nieuwjaars- en kerstkaarten in Groot-Brittannië en de VS populair: De Duitse uitgever Louis Prang heeft de inktdruktechniek zo geoptimaliseerd, dat illustratieve motieven via chromolithografie in grote aantallen per stuk konden worden gemaakt, die voor de brede massa betaalbaar werden. Kleurige gelukwenskaarten voor verjaardagen of jaarwisseling of ansichtkaarten met bekende gebouwen uit de stad waar men vakantie vierde, waren het meest populair onder de bevolking. Deze manier van begroeten kenmerken ansichtkaarten nog steeds. Dankzij de invoering van postzegels en het groeiende toerisme werden ze zeer goed verkocht. Toeristische ansichtkaarten zijn nu wel op hun retour vanwege de opkomst van internet en digitale fotografie.

Ondanks de huidige digitale communicatiemiddelen hebben ansicht- en wenskaarten een belangrijk voordeel: ze beschikken over een zeer persoonlijke noot door een handgeschreven tekst of groet. Geschikte beelden op de voorkant geven het bericht een persoonlijk tintje en de ontvanger een blijk van waardering.

Waarom kaarten in huisstijl vormgeven?

Ontelbare wenskaarten zijn te vinden in kiosken, kantoorboekhandels en supermarkten. Afbeeldingen met een grap, bedankje of gelukwens vullen de schappen. Meestal is het lastig om een kaart uit te zoeken en de geschikte afbeelding te vinden.

Voor bedrijven die professioneel en eenduidig willen overkomen, zijn kaarten met een eigen ontwerp en logo ideaal. Deze zorgen niet alleen voor meer herkenning en een beter imago, maar ook voor meer binding met het bedrijf.

Met persoonlijke kaarten de herkenning verhogen

Dankzij HKS- of PMS-kleuren kunnen we in onze drukkerij uw huisstijlkleur exact zoals op andere promotiemiddelen afbeelden. Dit stelt ons in staat om volvlaks bedrukte vouwkaarten in uw huisstijl te drukken. Maak kerst- en nieuwjaarskaarten voor klanten en medewerkers met een persoonlijke groet. Schrijf op de binnenkant de tekst in uw eigen stijl. Juist bij een grotere hoeveelheid te versturen wenskaarten bespaart u zo tijd en moeite. Gebruik daarvoor de lettertypes en kleuren van uw website of visitekaartjes om de herkenning te vergroten.

Klanten, medewerkers en zakenpartners dankzij kerst- en nieuwjaarskaarten waarderen

Dankbetuigingen voor de goede samenwerking zijn continu welkom bij klanten, medewerkers en zakenpartners. Laat uw waardering zien en versterk de binding met uw onderneming. Rondom kerst en de jaarwisseling zijn zulke groeten met een persoonlijk bericht zeer geliefd. Houd er rekening mee dat u tijdig het drukken en verzenden plant. Sommige relaties gaan al dagen voor kerst met vakantie en zouden uw groeten kunnen missen.

Uitnodigingskaarten voor evenementen en bedrijfsjubilea

Uitnodigingen voor medewerkers en klanten voor feesten, (her)openingen en jubilea komen bijzonder goed tot hun recht, wanneer ze in de huisstijl van de gastheer wordt ontworpen. Het gebruik van het eigen logo en huisstijlkleuren dient vanzelfsprekend te zijn. Foto’s van de directeur met een persoonlijk bericht verhogen de persoonlijke noot. Denk bij uitnodigingen voor klanten aan de communicatie van een korte routebeschrijving, een telefoonnummer voor vragen en de eindtijd van de bijeenkomst.

Deze kaarten kunt u bij ons online bestellen

Gevouwen ansicht- en wenskaarten voor groeten en gelukwensen

Wij kunnen onze producten tegen gunstige prijzen aanbieden door efficiënte productieprocessen en de modernste drukpersen, die per uur tienduizenden orders verwerken. Binnen 3 werkdagen maken wij vierzijdig bedrukte gevouwen kaarten op papier naar keuze tot een oplage van 200.000 stuks. Daarbij is altijd het rillen en vouwen inbegrepen. Wilt u een speciale afwerking zoals gedeeltelijke UV-lak of laminering, dan hebben wij 2 werkdagen langer nodig. Voor bedrukking in speciale kleuren met HKS of PMS gaat het om 4 extra werkdagen. Gevouwen kaarten zijn in DIN-lang of DIN-A6 formaten het meest populair. Daarbij heeft u de keus uit diverse uitvoeringen: in liggend formaat naar boven of in staand formaat naar links geopend zijn gebruikelijke varianten in DIN-A6 formaat. DIN-lang vouwkaarten zijn meestal in liggend formaat bedrukt.

Postkaarten – reclamemiddel voor gratis kaarten, kans- en winspelen en mailings

Postkaarten zijn bij reclamemakers als zogenaamde ‘freecards’ geliefd. In bars, restaurants of bioscopen zijn ze gratis beschikbaar en trekken door hun brutale spreuken of opvallende graphics de aandacht. Ondernemers gebruiken ze ook voor het genereren van nieuwe klantadressen, voor kans- en winspelen in winkelcentra, op beurzen of bij promotie op straat. Als antwoordkaarten in catalogi of tijdschriften stimuleren ze bestellingen of ze zijn voor het aanvragen van informatiepakketten. Maxi-postkaarten worden ingezet zoals wervingsbrieven. Ze informeren klanten over speciale acties, nieuwe producten of nodigen uit voor bijeenkomsten. Speciaal postkaartpapier zorgt voor het eenvoudig beschrijven op de achterkant. Speciale, luxe afwerkingen van de voorkant beschermen de bedrukking tegen slijtage en vuil.

Visitekaartjes – het uithangbord in zakformaat

Of het nu gaat om artsen, managers, freelancers of medewerkers, iedereen heeft ze: visitekaartjes. Ze zijn het optimale communicatiemiddel om zich of zijn bedrijf professioneel te presenteren. Visitekaartjes zijn onmisbaar in het zakelijke leven. Bij de acquisitie van nieuwe klanten op beurzen, bij verkoopgesprekken of zakelijke etentjes – nergens mogen ze ontbreken! Ze zijn het uithangbord en bevatten alle contactgegevens in één oogopslag. Vergroot de aandacht door speciale afwerkingen, een creatief ontwerp en het gebruik van bijzondere kleuren. Uw logo is sowieso een van de belangrijkste reclamedragers. Zorg ervoor dat uw kaartje een blikvanger wordt en vergroot de herkenning van uw onderneming.

Afspraken-, bonus- en klantenkaarten voor onderhoud van uw klantenbestand en herinneringen

Afsprakenkaarten voor artsen, therapeuten, kappers of schoonheidssalons zijn kleine hulpmiddelen om patiënten of klanten te herinneren aan hun volgende afspraak. In creditcardformaat passen ze optimaal in iedere broekzak of portemonnee. Hun stevigheid zorgt bovendien voor een langere gebruiksduur in vergelijking tot afsprakenbriefjes. In combinatie met een creatief ontwerp en uw contactgegevens zijn ze echte dagelijkse hulpmiddelen voor uw praktijk of winkel.

Klanten- of bonuskaarten zijn bij snackbars, bakkerijen, apotheken, schoonheidssalons en kapsalons een zeer populair instrument voor klantenbinding. Terugkerende bezoeken van klanten worden met een cadeau of korting beloond. Dat verhoogt de klantentrouw en stimuleert de verkoop. U kunt in onze drukkerij kiezen uit bonuskaarten in creditcardformaat 85 x 55 mm op twee kanten bedrukt (voor- en achterkant) of als uitvouwbare variant met vier bedrukbare kanten. Voor het eenvoudig kunnen stempelen of beschrijven van bonuskaarten raden wij u aan het stevige briefkaartkarton te bestellen. Terwijl de voorkant glanzend is en van een laag dispersielak voorzien wordt, bevindt zich aan de achterkant een mat wit, goed beschrijfbaar karton. Als alternatieven zijn vier fotodrukpapiersoorten van 170 tot 400 g/m² beschikbaar. Al die papiersoorten zijn met een UV-lak of lamineerlaag te bestellen.

Met de SAXOPRINT Designer kaarten online ontwerpen

Maak uw kaarten in een professioneel opmaakprogramma, zoals Adobe InDesign, op. U vindt in onze webshop alle relevante informatie in onze gegevensbladen, druksjablonen en checklisten.

Beschikt u niet over de software of een grafisch vormgever, kunt u gebruikmaken van onze SAXOPRINT Designer. U heeft maar weinig kennis nodig om de afbeeldingen te uploaden, kleuren aan te passen en teksten in te voeren. De download of installatie van een programma op uw computer is niet noodzakelijk. Onze persoonlijke vakspecialisten ondersteunen u graag bij het maken van uw ontwerp.

Gerede drukbestanden doorlopen onze gratis basis-bestandscontrole, waarin pagina-afmetingen, speciale kleuren en lettertypes worden gecontroleerd. Nieuwe klanten raden wij aan om te kiezen voor onze professionele bestandscontrole of een drukproef. Beeldresolutie, transparantie en marges controleren wij voor correct drukwerk.