• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 078 486 999 met raad en daad terzijde.
FR

Beschermen met laminering

Beschermen met laminering

Geef uw product een uitstekende en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Met ons laminaatproces onderstreept u uw eigen kwaliteitseisen en beschermt u uw drukwerk tegen invloeden van buitenaf.

Laminaat veredeld met folie

Lamineren is het coaten van het drukwerk met een flinterdun folie. Dit beschermt het product en geeft het een luxe touch. De veredeling kan dubbelzijdig of alleen enkelzijdig oppervlakdekkend doorgevoerd worden.

Bij ons kunt u bijna alle te drukken producten lamineren, van indrukwekkende flyers naar representatieve visitekaartjes en folders tot aan glossy brochure.

Laminaat

Uw voordelen op een rijtje

Luxe uitstraling

Door laminering komt uw drukwerk nog beter over. Een glanzende coating zorgt voor een versterkte kleurwerking. Met een mat laminaat ziet het drukwerk er daarentegen zeer stijlvol uit. U kunt een bijzonder sterk effect bereiken door de combinatie van mat laminaat op een matte papiersoort resp. glans laminaat op een glanzende papiersoort. Houd er rekening mee, dat de kleurwerking vanwege de extra lamineerlaag in vergelijking tot producten zonder laminaat licht kan afwijken.

Geweldig gevoel

Gelamineerd drukwerk ziet er niet alleen kwalitatief goed uit, het voelt ook zo aan. Bij gebruik van het Soft Touch laminaat verkrijgt uw drukwerk een buitengewoon gevoel, dat u en uw klanten zal overtuigen. Het fluweelachtige, zachte oppervlak voelt grijpgraag en sjiek aan. Als het product van een mat laminaat wordt voorzien, dan krijgt het een aangenaam zachte grip. Door de enkel- of dubbelzijdige laminering weegt het zwaarder, waardoor het gedrukte product een kwalitatief hoogwaardiger en steviger karakter krijgt.

Erg stevig

Wilt u uw drukwerk vaak en intensief gebruiken? Dat is door ons laminaat geen probleem – uw product is door de aangebrachte folie beschermd tegen invloeden van buitenaf en lang bruikbaar. Het laminaat beschermt tegen krassen en zelfs tegen vocht en kan probleemloos worden afgeveegd.

Verdere productopties