Online drukkerij voor resellers, wederverkopers en agentschappen

Als bedrijf met regelmatige bestellingen geniet u van aantrekkelijke resellervoorwaarden na individuele afspraak met uw persoonlijke contactpersoon.De voordelen voor u als reseller op een rij

 • Aantrekkelijke resellercondities

  Als wederverkoper/reseller ontvangt u vele voordelen en geniet u bovendien van onze jarenlange ervaring in de druksector. Maak uw klanten blij met onze hoogwaardig vervaardigde producten. Een groter en moderner machinepark garandeert niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook het vervaardigen van hoge oplagen.
 • Eigen contactpersoon

  Natuurlijk zijn we er persoonlijk voor u. Als reseller hebt u een vaste contactpersoon. Zo kunnen onze medewerkers individueler ingaan op uw bestellingen. U ontvangt van uw eigen contactpersoon een doorkies nummer, en een persoonlijk e-mailadres.
 • Op verzoek deellevering

  Gelijk naar meerdere klanten verzenden. Met onze resellerservice is het mogelijk om een bestelling naar meerdere adressen te versturen. Zo bereikt u moeiteloos met één bestelling meerdere klanten.
 • Neutraal productmonster

  Bestel onze brochure met drukmonsters en onze sample box als neutrale versie en presenteer uw klanten alle papiersoorten of materialen in de reclametechniek zonder verwijzing naar SAXOPRINT.
 • Resellerverzending

  Als reseller bespaart u extra verzendkosten door het rechtstreeks verzenden van het drukwerk naar uw klanten. De verzendverpakking is daarbij neutraal ontworpen en bevat geen documenten, die met ons in verband kunnen worden gebracht. Desgewenst hebt u daarbij de mogelijkheid om uw adres als afzender op het pakket weer te geven.
 

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.