Drukproef-opties voor een optimaal drukresultaat

Met de drukproef-opties van Saxoprint kunt u van tevoren een indruk krijgen van het uiteindelijke drukresultaat.

U kunt vrij kiezen tussen een PDF-drukproef en een kleur-drukproef.

Met proefdrukken van Saxoprint bespaart u tijd en kosten, omdat u de kleurwaarden en afbeeldingen gemakkelijk en snel kunt corrigeren.
PDF-Proof
pdf-proof Toepassing De PDF-Proefdruk dient als een zichtbaar voorbeeld van uw drukklare bestand op uw beeldscherm. Op deze wijze kunt u fouten en niet ingebedde fonts of ruimtes zien. Nadat u (in uw bestelgegevens) de druk voor uw opdracht heeft vrijgegeven, zullen wij de productie opstarten.
 
Eigenschappen De PDF-proefdruk wordt voorzien van snijtekens, en in CMYK  met een resolutie van 72 DPI vervaardigt. De PDF-proof kan voor alle productgroepen, met uitzondering van de brochures worden besteld.
 
Verzending De PDF-proof wordt onmiddellijk na bewerking van uw afdrukgegevens per e-mail naar het in uw account aangegeven e-mailadres gestuurd.
 
Kosten De PDF-proof kost bij saxoprint.nl slechts € 2,00.

Kleuren-proof
Kleur-proefdruk Toepassing De Kleur-proefdruk en Titel-proefdruk geven een goede weergave van het uiteindelijke drukresultaat, en u kunt tevens het eindresultaat van  de teksten binnen uw drukproduct controleren. Nadat u (in uw bestelgegevens) de drukvrijgave voor uw opdracht heeft aangegeven, zullen wij de productie opstarten.
 
Keuzemogelijkheden U kunt afhankelijk van uw bestelde drukproduct een keuze maken tussen een Kleur-proefdruk  van de voor – of achterzijde of een proef voor beide zijden bestellen.De Titel-proefdruk is uitsluitend i.c.m. een brochure-opdracht te bestellen en geeft een goede weergave van het uiteindelijke drukkleurresultaat van de voorzijde van uw brochure.
 
Eigenschappen Houdt u er svp  rekening mee ,  dat de Kleur-drukproef niet op  de door u bestelde papiersoort , en zonder verdere bewerking zoals (snijden, hechten, of vouwen) uitgeleverd wordt. Het maximale formaat is A3, grotere drukproducten (bijv. Reclameposters of posters) werden op een schaal van formaat A3 getoond.
 
Verzending De kleur-drukproef wordt na bewerking van uw drukbestanden per koeriersdienst naar uw factuuradres verzonden.
 
Kosten De kleur-drukproef kunt u voor een bedrag van €32,00 (voor-of achterzijde, of Titelproefdruk) excl. BTW of voor een bedrag van € 52,00  excl. BTW voor beide zijden meebestellen.

Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.