Jaarplanners

  • overzicht over uw projectplanning
  • formaten van B2 t/m A0
  • uw reclame steeds in beeld

NIEUW300 g/m² offsetkarton
en 450 g/m² chromokarton

Jaarkalenders drukken – Uw reclame steeds in beeld

Reclamemiddelen worden tegenwoordig steeds belangrijker en dienen naast klantenbinding ook voor het winnen van nieuwe klanten. Jaarplanners zoals muurkalenders ondersteunen u als reclamemakers om deze doelen te behalen. Jaarkalenders worden bij bijna alle klanten met een eigen kantoor gebruikt.

Zij gebruiken de jaarplanner graag voor vakantie- en projectplanning om daarover overzicht te bewaren. Tegelijkertijd is uw onderneming dagelijks in het blikveld van uw klantenkring. Wij van SAXOPRINT weten hoe belangrijk deze kalenders zijn en bieden u de mogelijkheid om in verschillende groot- en kleinformaten uw volledig unieke jaarkalenders te laten drukken.

Diverse opmaakmogelijkheden voor jaarkalenders 2019

Een jaarkalender biedt klanten veel voordelen. Naast de feestdagen worden ook de schoolvakanties aangegeven. De kalenders zijn ideaal voor het vastleggen van afspraken, gegevens en projecten. Ontwerp uw jaarkalenders 2019 exact volgens wens en uw corporate design, zodat de belangrijkste bedrijfsgegevens voor uw klanten steeds in beeld zijn.

Wij bieden als drukkerij niet alleen diverse formaatsjablonen, maar helpen u ook met verschillende handleidingen rondom het drukken van kalenders en het opmaken van uw drukbestanden. Daarmee biedt u uw klanten een hoogwaardige en stevige kalender, die graag en vaak gebruikt wordt en zijn volledige reclame-effect over het hele jaar verspreidt. Zo’n jaarplanner kan in de meest onderscheidende branches en voor de meest onderscheidende doelgroepen gebruikt worden. U kunt onze jaarkalenders in de volgende formaten bestellen:

  • DIN A0, A1, A2, A3
  • DIN B1, B2
  • zowel in staand als liggend formaat.
  • Afhankelijk van het formaat dient natuurlijk ook de vormgeving van de kalender gekozen worden. Bijzonder grote formaten maken een beduidend hogere en effectievere plaatsing van de eigen reclame resp. eigen corporate identity mogelijk, terwijl kleinere jaarkalenders vaak vanwege hun praktische grootte vaker geraadpleegd worden. Toch heeft een grotere posterkalender een niet te onderschatten waarde voor u, omdat deze kalenders onder ogen komen van vrijwel alle medewerkers en zo uw logo en ontwerp centraal staan.

In een paar stappen naar uw jaarkalender

Voordat u bij ons een jaarkalender voor 2019 bestelt, denkt u eerst na over het formaat van de jaarplanner. Zeer populaire formaten zijn in ons assortiment vooral de formaten A2 en A1. Deze praktische kalender in grootformaat voldoen tegelijkertijd probleemloos aan de eisen van de gebruiker. Naast alle feestdagen zijn alle schoolvakanties opgenomen, als ook de kalenderweken en -dagen. Uw klanten behouden met deze kalender dus optimaal overzicht.

De bedrukking is niet alleen uitstekend van kwaliteit en laat de kleuren goed uitkomen, maar ons drukpapier zorgt ook voor de noodzakelijke stabiliteit voor bevestiging aan de wand. In tegenstelling tot andere kalenders, zoals driemaands-kalenders of de klassieke wandkalender met grafieken en afbeeldingen, biedt een jaarkalenders in een passend formaat genoeg ruimte voor korte notities per dag.

Daarbij onderscheidt echter vooral het papier zich door de probleemloze beschrijving met stiften. Daarom bieden wij fotodrukpapier in 90, 115, 135, 170, 250, 300 g/m² in mat en glanzend aan. Dit is uitstekend te beschrijven met pennen, markers en Edding-stiften. Een afwerking met UV-lak of laminaat is ook bij fotodrukpapier mogelijk. Daardoor wordt wel de beschrijfmogelijkheid beperkt.

Jaarplanner drukken eenvoudig gemaakt

Wij bieden u de mogelijkheid om het drukbestand voor uw kalender al voor het drukken door ons te laten controleren. In onze basis-bestandscontrole controleren wij reeds voor de orderverstrekking geautomatiseerd of uw drukbestand geschikt is voor druk. Meer zekerheid voor een optimaal drukresultaat biedt echter de profi-bestandscontrole of onze drukproefproces. Het drukproefproces stelt u in staat om uw druklayout bijv. al achter uw scherm direct na het uploaden van het bestand op fouten te controleren en aansluitend te corrigeren. Daarmee voorkomt u tijdrovende correctierondes en uw posterkalenders kunnen sneller gedrukt worden.

Voor het opmaken van uw bestanden adviseren wij u onze praktische druksjablonen, die wij voor alle gangbare grafische programma’s zoals InDesign, Photoshop of als pdf kosteloos beschikbaar stellen. Wij bieden u als innovatieve drukkerij natuurlijk de mogelijkheid om uw oplage volgens staffel vrij te kiezen. Hoe hoger de oplage van uw jaarkalenders is, hoe lager de stuksprijs uitkomt.

Kies uit ons uitgebreide aanbod en maak uw volledig unieke en exact op uw onderneming toegespitste jaarkalender voor het komende jaar. Het grote reclame-effect en nut voor uw klanten maken zo’n kalender tot een ideaal relatiegeschenk, dat goedkoop en effectief onder uw klantenkring en potentiële klanten kan worden verspreid. Daarnaast bieden wij nog veel meer kalenders en agenda’s, zoals zakkalenders, bureaukalenders, maandkalenders en wandkalenders.


Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.