• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 078 486 999 met raad en daad terzijde.
FR
Print uw offerte
U wilt de offerte voor het voor u gecalculeerde product afdrukken? Dit kunt u op deze pagina snel en gemakkelijk zelf doen. Uw beneden ingevoerde gegevens verschijnen in het hoofd van de offerte en u ontvangt deze offerte ook via e-mail. Deze offerte is 14 dagen geldig.

U kunt zich als alternatief ook aanmelden om het invullen van de gegevens over te slaan.
Vink de Captcha aan.
Bevestig dat u akkoord gaat met ons privacybeleid
Druksjablonen

Jaarkalenders

Berekenen en afdrukken
Ons aanbod voor u
Nettoprijs  
Actiekorting    
Klantkorting    
Productkorting    
Uw prijs excl. BTW  
BTW
 
Uw prijs incl. BTW
In plaats van    
Incl. afdrukken, verdere verwerking en bezorging.
Productie gereed Productie gereed
 • Standaard
 • Express
 • Volgende Dag
 •  
 •  
 •  
 •  
Gewicht
 • Exemplar
 • Totaal
 •  
 •  
Jaarkalenders online drukken – Uw reclame steeds in beeld Meer weten Minder details

Met jaarplanners op kantoor behoudt u het overzicht over de vakantiedagen, projectafspraken en verjaardagen van medewerkers en collega’s. Er zijn nuttige wandkalenders in posterformaat, die kalenderweken en feestdagen van een geheel jaar in één oogopslag laten zien. Voor kleine en grote teams zijn ze zeer geschikt om dagen op te benadrukken, periodes te markeren of afspraken op te zetten. Als reclamemaker kunt u zeker deze doelgroepen bedienen om een duurzame reclame in kantoorruimtes te plaatsen.Aan het einde van het jaar vinden klanten, medewerkers en zakenrelaties het fijn om relatiegeschenken te ontvangen. Posterkalenders zijn ideaal voor de planning van het gehele jaar. In combinatie met een individueel bedrukte kerstkaart, een schrijfblok en notitieboek verstuurt u vriendelijke groeten voor het einde van het jaar.Welke voordelen heeft SAXOPRINT u te bieden?Wij zijn een ervaren online drukkerij en ondersteuning u volledig bij het drukken van individuele wandplanners en drukken ze in de beste kwaliteit. Binnen drie werkdagen produceren wij uw posterkalenders in ons zeer moderne machinepark. Daarbij speelt het geen rol of u 25 of 200.00 stuks nodig heeft. Efficiënte processen en 550 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een hoge productiviteit en het tijdig verzenden in negen Europese landen. Alle voordelen van onze drukkerij:
 

 • Individueel te gebruiken reclameoppervlak boven en beneden
 • Slechts drie dagen productie
 • Vanaf 25 stuks te bestellen
 • Aantrekkelijke oplagekortingen
 • Negen soorten fotodrukpapier in mat of glanzend
 • PDF-proef optimaal te boeken

 

Posterkalender 2019 professioneel opmaken en laten drukken Meer weten Minder details

Maak het ontwerp van uw jaarkalender geheel naar uw eigen wensen. Gebruik het reclamegedeelte bovenaan de posterkalenders, voor uw corporate design en om uw logo goed zichtbaar te plaatsen. Dit zou de eyecatcher van de posterkalender moeten zijn. Verhoog de herkenbaarheid door het gebruik van uw bedrijfskleur(en) en een opvallende reclameslogan. Plaats goed zichtbaar uw klantenservicelijn, website en e-mailadres op de kalender en biedt zo service aan uw klanten.Wat is het juiste formaat?Het meest gangbare formaat is het DIN A1 liggende formaat voor wandplanners. Dit biedt de meeste ruimte, om alle dagen en kalenderweken van een jaar goed zichtbaar te maken. Geboortedagen, het markeren van dagen en korte opmerkingen zijn bij deze grootte geen enkel probleem. Het wordt lastiger wanneer lange notities nodig zijn. U kunt dan kiezen voor het B1- of A0-formaat, omdat die bijna 29% meer ruimte bieden.Kleinere liggende formaat in A2 en A3 zijn optimaal om het overzicht over dagen, kalenderweken en feestdagen te bewaren, dagen te markeren. Bovendien wordt de bevestiging aan de muur eenvoudiger. Posterkalenders voor deuren zijn in A1 staand formaat aan te raden.Hoe maak ik een jaarplanner op en bestel ik die?Kies met behulp van onze ‘Shopping-configurator’ uw formaat, de oplage en papierkwaliteit. Voor meer stevigheid, raden wij aan om minstens 250 g/m2 fotodrukpapier te gebruiken. Matte papiersoorten hebben het voordeel, dat ze het licht slechter reflecteren. Ze vergroten de leesbaarheid en verminderen schitteringen door (plafond)lampen.
Maak gebruik van onze druksjablonen met kant-en-klaar calendarium (inclusief kalenderweken en Duitse feestdagen) voor 2019 in A1-formaat liggend om uw logo, contactgegevens en een reclameslogan te plaatsen. U kunt deze als pdf downloaden en in SAXOPRINT Designer bewerken. Volg de bestelstappen om uw order te verwerken.
Wilt u bijvoorbeeld achtergrondkleuren, grote prints, schoolvakanties of beursafspraken invoegen, maak dan onze bestanden voor Adobe InDesign of Illustrator. Na het opslaan van uw drukbestand kunt u die heel handig in het klantengedeelte uploaden en verwerkt de order. Maak gebruik van onze PDF-proef voor €2,00 om beeldresoluties, afloop, snijlijnen en ingesloten fonts te bekijken. Nieuwe klanten adviseren wij om te kiezen voor onze professionele bestandscontrole. Medewerkers van de drukvoorbereiding controleren handmatig alle onderdelen van drukbestand en geven direct feedback bij fouter of opvallende zaken. Pas na uw vrijgave begint het drukproces, dat u in uw klantgedeelte continu kunt volgen.
Bij vragen ondersteunt onze persoonlijke adviseur u telefonisch of per e-mail.Overige kalenders uit onze drukkerij:

 

Ontwerp verwijderen
Wilt u uw ontwerp verwijderen?
A.u.b. in de toekomst niet meer vragen.
Naam voor uw ontwerp
Kies een naam voor uw ontwerp, speciale tekens zijn helaas niet mogelijk:

Naam
Product niet langer beschikbaar
Beste klant, Helaas is het bij het ontwerp behorende product niet meer bij Saxoprint te bestellen. Voor verdere vragen neemt u gerust contact met ons op. Houdt u daarvoor uw ontwerp-ID bij de hand.
Uw ontwerp-ID:
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.