Aanmelden voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

U welkom tegoedbon ter waarde van € 5 vindt u in de bevestiging van de aanmelding voor de nieuwsbrief. De minimumbestelwaarde is € 30, de tegoedbon kan niet ingewisseld worden tegen contant geld en niet worden gekombineerd met andere kortingen.Door mijn aanmelding voor de nieuwsbrief verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid van SAXOPRINT.

Ik geef toestemming, dat SAXOPRINT mij per e-mail over nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en over enkele producten of diensten informeert. Mijn gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt.

Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Ik kan deze toestemming op elk moment herroepen per e-mail aan klantenservice@saxoprint.be, telefonisch via het genoemde servicenummer 078 486 999, per brief aan saxoprint.be, Generaal de Wittelaan 9 bus 9, 2800 Mechelen of door gebruik te maken van de afmeldlink in de e-mail.
Let op

U kunt zich op ieder moment weer uitschrijven door te klikken op de link onderaan iedere nieuwsbrief die u ontvangt.  U kunt u ook uitschrijven door een email te schrijven naar "Uitschrijven nieuwsbrief" an klantenservice@saxoprint.be. Vermeld dan als onderwerp van de email: "Uitschrijven nieuwsbrief".
  • 5 € welkom tegoedbon
  • Nieuwe producten
  • Praktijkgerichte tips
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Services en advies

 

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.