• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 9.00 - 18.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.
FR

UV-lak

 • Luxe uitstraling
 • Glanzend effect (mat of glanzend)
 • Hoge duurzaamheid

Nieuwspot-lak met 3D-effect


Veredeling door het modernste UV-lakproces

In tegenstelling tot andere lakmethodes is de UV-lak volledig gebaseerd op een vast deeltje. Er wordt geen water noch oplosmiddel gebruikt. Dat is enerzijds milieuvriendelijk en vermindert anderzijds de droogtijd. Met een wals worden de vaste kunstharsdeeltjes als lakfilm op het drukwerk aangebracht en door de aansluitende UV-belichting met elkaar verbonden. Zo ontstaat een volledige en vlakdekkende laklaag.

Door deze verbinding zijn zeer dikke laklagen mogelijk, die in vergelijking met andere lakmethodes een nog groter effect teweegbrengen. Producten met UV-lak glanzen nog meer resp. hebben een nog matter effect. Het moderne veredelingsproces onderstreept echter niet alleen op doeltreffende wijze de visuele verschijning, maar ook de mechanische eigenschappen van bijna alle gedrukte producten..

 
Uw voordelen op een rijtje

Hoogwaardige look & feel

De moderne afwerkingsmethoden onderstrepen op doeltreffende wijze het visuele beeld als ook de mechanische eigenschappen van bijna alle te drukken producten. Door de matte lak werkt het product door de lichtspreiding eerder terughoudender en contrastarmer, daarvoor schittert het met een stijlvolle en indrukwekkende matte weergave. Daarom is het op veel printproducten, zoals hoogglanzende bedrijfsbrochures, flyers of folders toepasbaar. Bij visitekaartjes en briefkaarten zorgt het daarnaast voor stabiliteit en slijtvastheid. De UV-lak heeft door zijn harde oppervlak geweldige beschermingseigenschappen, als ook een hoge duurzaamheid, waardevastheid en krasvastheid. UV-lak overtuigt door unieke mechanische eigenschappen als ook goede bescherming tegen corrosie.

Topservice

De afwerking van drukwerk met UV-lak kiest u bij de samenstelling van uw drukwerk. Conform onze standaardservice produceren wij uw drukwerk met UV-lak met maximaal een werkdag meer. Wanneer wij uw drukbestanden uiterlijk 18.00 uur ontvangen, gaan die nog dezelfde dag in productie en deze dag telt als werkdag. Een kosteloze basischeck van uw document voert onze drukvoorbereiding voor u bij iedere bestelling uit, om de drukbestanden te controleren of ze geschikt zijn om te drukken. Wij raden daarnaast aan om gebruik te maken van het correctielezen door onze pdf-controle. Die ontvangt u eenvoudig per e-mail. Pas na uw akkoord beginnen we met de productie.

Zonder oplosmiddel en milieubesparend

De laklaag bestaat vooral uit polymeriseerbare bindmiddelen en wordt in een speciale UV-drooginstallatie gedroogd. Voor het aanbrengen van een volvlaks UV-lak worden de drukvellen door ons in de machine gelegd, gelakt en aansluitend met weinig energieverbruik gedroogd en uitgehard.


Kom ook meer te weten over onze andere speciale afwerkingsmethoden:
Laminering
HKS-/PMS-druk


  Controle van uw basisgegevens
  Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.