Beursbalies

Bij SAXOPRINT heeft u de keuze uit twee hoogwaardig bedrukte beursbalies. Onze beursbalie Textiel overtuigt met een dekblad van hout en een legschap aan de achterzijde.
 

Hotspot beursbalie: het centrum van uw beursoptreden

Marketingdeskundigen weten het: aan de beursbalie speelt alles zich af. Daar komt het eerste contact tot stand, informatiebrochures en give-aways worden verstrekt, proeven en zakelijke contracten plaatsvinden. De beursbalie of counter is de hotspot van uw beursstand.

Daarom moet de balie hoogwaardig en robuust zijn, maar tegelijkertijd licht en te transporteren zijn. Als u kiest voor de SAXOPRINT beursbalie, krijgt u een eersteklas vouwbalie die wij bovendien nog exclusief bedrukken. Uw pop up-balie kunt u bij ons aanpassen aan uw beursstand en uw reclame-acties.

Beursbaliemodellen – uitvoering, vormgeving, doel

Centraal instrument van een geslaagd beursoptreden is de balie, die u in deze, beide opvouwbare, uitvoeringen kunt bestellen:

Messetheke Textil Aufbau Bild 1

 

Hoekige vouwbalie, textielbanner, achterkant open met inlegbodem

De mobiele beursbalie met tafelblad en daarbij behorende bodem in beuken-look is makkelijk en snel op te bouwen. Trek het vouwsysteem uit elkaar, bevestig de 270 g/m² ondoorzichtige textielbanner met de klittenbanden en plaats de bedrukking. Het systeem zit zonder vouwen en de stof heeft krachtige kleuren. Bovendien is het textiel B1-gecertificeerd en voldoet zo aan de eisen van beursorganisatoren.

De achterkant van uw balie blijft vrij. U kunt in de beursbalie producten, informatiemateriaal of persoonlijke spullen bewaren. Juist wanneer u een beursactie alleen op de beursstand uitvoert, adviseren wij deze promotiebalie om alles binnen handbereik en onder controle te hebben.

Ovalen beursbalie, pvc-banner, rondom bedrukt

De ovalen beursbalie in de grootte 90 x 90 x 40 cm heeft geen tussenbodem, maar wel een zwart aanrechtblad. De stevige en ondoorzichtige 430 micrometer PVC-banner bevestigt u met magneten aan het schaarhek. U laat uw reclamebanner door SAXOPRINT drukken en krijgt een duurzame, luxe balie, waarbij de banner bovendien af te vegen is.

Layout-tips om een balie te laten bedrukken

Messetheke Textil Aufbau Bild 2

Alle SAXOPRINT-beursbalies met elk 8 kg totaalgewicht kunt u makkelijk dragen, in 3 minuten alleen op een beurs opbouwen en in de praktische draagtas overal mee naartoe nemen. Beurswanden, beachflags en roll-upbanners zet u om uw beursbalie heen, net als een partytent en toebehoren, om bijvoorbeeld beschermd te zijn tegen het weer. De pop-upbalie is universeel inzetbaar.

Wij bedrukken de stoffen banner in het drukformaat 163 x 85 cm of de 203 x 86 cm grote PVC-platen in 4-kleurige sublimatiedruk. Passende druksjablonen voor de balie en onze aanleverspecificaties voor de bestandsopmaak kunt u online downloaden.

Hoe de layout eruitziet, is afhankelijk van waar u uw beursbalie voor gebruikt. Hieronder treft u enkele opmaakideeën voor uw beursbalie aan.

  • baliedisplay met foto van het nieuwe product vormgeven
  • counter met uw logo en in uw corporate identity laten drukken
  • grote letters kiezen om reclameslogans te laten opvallen
  • pijlen naar boven aanbrengen, om aandacht te trekken op het product op de beursbalie
  • Storytelling Design toepassen op beurswand die ernaast staat en lay-out van de balie in het verhaal integreren

SAXOPRINT-prestaties voor uw reclamekracht

Messetheke PVC Aufbau Bild 1

Uw beursoptreden kunt u volledig met gedrukte producten door SAXOPRINT realiseren. Wij leveren zonder dat er extra verzendkosten bij de prijs op komen, die u in de prijsberekening te zien krijgt. Wanneer u flyers, brochures en visitekaartjes tegelijkertijd laat meedrukken, bespaart u tijd. Wij bedrukken ook alle promotiematerialen, van beachflags en beurstenten tot aan promotiebalies, in onze drukkerij. Het is erg aantrekkelijk om direct meerdere beursbalies bij SAXOPRINT te drukken. De stuksprijs wordt dan namelijk lager. Optioneel verzenden wij uw levering trouwens met uw reseller-afzender in plaats van met ons adres op het pakket.

Voordat we met het drukken beginnen, controleren wij met een basis bestandscontrole gratis uw banner-bestand. Als u wijzigingen moet aanbrengen, zullen wij u via e-mail op de hoogte brengen.

Voor een hoogwaardige balie met een bedrukking zonder fouten, raden wij u aan een professionele bestandscontrole te kiezen. Hier zullen wij uw drukbestanden handmatig controleren op de meest voorkomende fouten.

Is alles correct, dan starten we met de sublimatie- resp. digitale druk, die zorgt voor watervaste, lichtresistente en schitterende, stralende kleuren. 

Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.