• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur op 078 486 999 met raad en daad terzijde.
FR

Beursbalies bedrukken

 • twee vormen: recht (textiel) of ovaal (PVC)
 • licht, stabiel en flexibel
 • snel opgebouwd
Nu bestellen
Productinformatie

Productinformatie over de beursbalies

Beursbalies in een overzicht

Formaat
Oplage
Aantal pagina's
Bedrukking (kleur)
Materiaal
Verwerking
PVC

90 × 90 × 40 cm

van 1 tot 10 stuks

1

4/0 CMYK

430 μm pop-up van PVC

voorgeconfectioneerd bezorgd

Beursbalies textiel voor en achterkant
Textiel

100 × 100 × 34 cm

van 1 tot 10 stuks

1

4/0 CMYK

270 g/m² blockout-stof

voorgeconfectioneerd bezorgd

Uitvoeringen

Uitvoeringen

Ovalen beursbalie, pvc-banner, rondom bedrukt

De ovalen beursbalie in de grootte 90 x 90 x 40 cm heeft geen tussenbodem, maar wel een zwart aanrechtblad. De stevige en ondoorzichtige 430 micrometer PVC-banner bevestigt u met magneten aan het schaarhek. U laat uw reclamebanner door SAXOPRINT drukken en krijgt een duurzame, luxe balie, waarbij de banner bovendien af te vegen is.

Beursbalies PVC
Materialen

Materiaal bij de beursbalies

PVC - 430 µm pop up zwaar

430 µm pop up zwaar is een hoogwaardig, duurzaam materiaal. Door een extra laminaat-afwerking is het bijzonder goed tegen invloeden van buitenaf beschermd. De bedrukking is onderverdeeld in afzonderlijke banen, deze worden met magnetische sluitingen op het gebogen systeem bevestigd.

Materiaal PVC 430 µm pop up
Montagehandleiding

Montagehandleiding

Vanwege het geringe totaalgewicht van elk slechts ongeveer 8 kg, zijn onze beursbalies makkelijk te dragen. Ze zijn slechts in drie minuten op de beurs opgezet en kunnen met de meegeleverde, praktische draagtas overal naartoe meegenomen worden. Beurswanden, beachflags, roll up-banners en partytenten zijn een perfecte aanvulling op uw beursbalie. De pop up-balie is universeel inzetbaar.

Online Designer

Zo eenvoudig is het:

1
Kies een product
Product kiezen
2
Product configureren
Product samenstellen
3
Design opmaken
Ontwerp maken
4
Design bevestigen en opslaan of bestellen
Ontwerp bevestigen en product bestellen
FAQ

Vragen over de beursbalies

Hoe belastbaar is mijn balie?

De beursbalie van PVC heeft een constante belasting van max. 30 kg. De beursbalie van textiel heeft een constante belasting van max. 15 kg.

Hoe groot en hoe zwaar is de tas, waarin de beursbalie wordt geleverd?

De tas van de PVC-beursbalie heeft een afmeting van 92 × 46 × 26 cm en weegt 13,5 kg. De tas van de textiel beursbalie heeft een afmeting van 110 × 33 × 25 cm en weegt 13 kg.

Hotspot beursbalie: het centrum van uw beursoptreden

Marketingdeskundigen weten het: aan de beursbalie speelt alles zich af. Daar komt het eerste contact tot stand, informatiebrochures en give-aways worden verstrekt, proeven en zakelijke contracten vinden plaats. De beursbalie of counter is de hotspot van uw beursstand.

Daarom moet de balie hoogwaardig en robuust zijn, maar tegelijkertijd licht en te transporteren zijn. Als u kiest voor de SAXOPRINT beursbalie, krijgt u een eersteklas vouwbalie die wij bovendien nog exclusief bedrukken. Uw pop up-balie kunt u bij ons aanpassen aan uw beursstand en uw reclame-acties.

Layout-tips om een balie te laten bedrukken

Alle SAXOPRINT-beursbalies met elk 8 kg totaalgewicht kunt u makkelijk dragen, in 3 minuten alleen op een beurs opbouwen en in de praktische draagtas overal mee naartoe nemen. Beurswanden, beachflags en roll-upbanners zet u om uw beursbalie heen, net als een partytent en toebehoren, om bijvoorbeeld beschermd te zijn tegen het weer. De pop up-balie is universeel inzetbaar.

Wij bedrukken de stoffen banner in het drukformaat 163 x 85 cm of de 203 x 86 cm grote PVC-platen in 4-kleurige sublimatiedruk. Passende druksjablonen voor de balie en onze aanleverspecificaties voor de bestandsopmaak kunt u online downloaden.

Hoe de layout eruitziet, is afhankelijk van waar u uw beursbalie voor gebruikt. Hieronder treft u enkele opmaakideeën voor uw beursbalie aan.

 • baliedisplay met foto van het nieuwe product vormgeven
 • counter met uw logo en in uw corporate identity laten drukken
 • grote letters kiezen om reclameslogans te laten opvallen
 • pijlen naar boven aanbrengen, om aandacht te trekken op het product op de beursbalie
 • Storytelling Design toepassen op beurswand die ernaast staat en lay-out van de balie in het verhaal integreren

SAXOPRINT-prestaties voor uw reclamekracht

Uw beursoptreden kunt u volledig met gedrukte producten door SAXOPRINT realiseren. Wij leveren zonder dat er extra verzendkosten bij de prijs op komen, die u in de prijsberekening te zien krijgt. Wanneer u flyers, brochures en visitekaartjes tegelijkertijd laat meedrukken, bespaart u tijd. Wij bedrukken ook alle promotiematerialen, van beachflags en beurstenten tot aan promotiebalies, in onze drukkerij. Het is erg aantrekkelijk om direct meerdere beursbalies bij SAXOPRINT te drukken. De stuksprijs wordt dan namelijk lager. Optioneel verzenden wij uw levering trouwens met uw reseller-afzender in plaats van met ons adres op het pakket.

Voordat we met het drukken beginnen, controleren wij met een basis bestandscontrole gratis uw banner-bestand. Als u wijzigingen moet aanbrengen, zullen wij u via e-mail op de hoogte brengen.

Voor een hoogwaardige balie met een bedrukking zonder fouten, raden wij u aan een professionele bestandscontrole te kiezen. Hier zullen wij uw drukbestanden handmatig controleren op de meest voorkomende fouten.

Is alles correct, dan starten we met de sublimatie- resp. digitale druk, die zorgt voor watervaste, lichtresistente en schitterende, stralende kleuren.