Vlaggen

 • formaten tot wel 150 x 400 cm
 • robuust 110 g/m² vlaggenstof
 • verschillende standplaten
Nu bestellen

Productinformatie

Productinformatie over de vlaggen

Vlaggen in een overzicht

Formaat
Oplage
Aantal pagina's
Bedrukking (kleur)
Materiaal
Verwerking
Mastvlaggen met banieruithouder
Baniervlag voor een banieruithuider

120 × 300 cm
120 × 400 cm
150 × 400 cm
150 × 400 cm

van 1 tot 25 stuks

1

4/0 CMYK

110 g/m² vlaggenstof
110 g/m² mesh-doek met gaatjesstructuur

open zoom aan de bovenzijde, lussen links
open zoom aan de bovenzijde, haken links

Mastvlaggen
Baniervlag zonder tunnel voor banieruithuider

120 × 300 cm
120 × 400 cm
150 × 400 cm
150 × 400 cm

van 1 tot 25 stuks

1

4/0 CMYK

110 g/m² vlaggenstof
110 g/m² mesh-doek met gaatjesstructuur

zoom rondom, ogen links
zoom rondom, haken links

i

Wanneer u een vlag voor uw vlaggenmast zoekt, kies dan voor een hijsvlag. Als u geen vlaggenmast heeft, kunt u bij ons beachflags bestellen. In tegenstelling tot de hijsvlaggen worden beachflags inclusief stangenmateriaal geleverd.

Uitvoeringen

Uitvoeringen

Onze verticale langwerpige hijsvlaggen zijn de juiste reclamemiddelen, om al van veraf de aandacht te trekken. Met een formaat van maximaal 1,5 x 4,0 meter heeft u voor iedere boodschap genoeg ruimte. U kunt vlaggen zowel in dwars- alsook in staand formaat laten bedrukken. Om de hijsvlag aan uw vlaggenmast te bevestigen, heeft u de keus uit verschillende opties.

Hijsvlag voor vlaggenmasten zonder draagarm

Wanneer uw vlaggenmasten geen draagarm hebben, kunt onze vlaggen zonder draagarm bestellen. Bij dit model komt de vlaggenbeweging optimaal tot zijn recht. De vlaggen zijn rondom gezoomd en worden naar wens verwerkt met ogen of musketonhaken aan de linkerkant.

baniervlag zonder tunnel voor banieruithouder

Bevestigingsmethoden in detail

Hijsvlaggen kunnen met een ophanglus, ringoog of karabijnhaak worden bevestigd. Let op dat de keuze van de bevestigingsmethode afhangt van de uitrusting van uw vlaggenmast.

Met ringogen (zonder draagarm)

Ringogen zijn voor hijsvlaggen zonder draagarm beschikbaar. De doorsnede aan de binnenkant van een oog bedraagt ca. 1 cm. De afstand tussen de ogen bedraagt 80 tot 100 cm. Een vlag bezit tot maximaal 6 ogen. Ze zijn aan de linkerkant van de vlag op de zoom geplaatst.

Mastvlag oog detail

Met ophanglus (voor draagarm)

De ophanglus is gemaakt van stevige stof. De doorsnede van de ophanglus bedraagt ca. 2,5 cm. Afhankelijk van het formaat heeft een hijsvlag 4 (300 cm) resp. 5 (vanaf 350 cm) ophanglussen.

Mastvlag lus detail
Materialen

Materiaal bij de vlaggen

Mesh-doek

Het 110 g/m² mesh-doek bestaat uit 100% polyester en is scheurbestendig en bi-elastisch. Het is vooral geschikt voor buitengebruik. Met de kleine gaten in de stofstructuur is het mesh-doek bijzonder geschikt voor locaties met verhoogde windbelasting, wat ook een langere levensduur ten opzichte van normale vlaggenstof betekent.

Meshdoek met gaatjesstructuur
i

Voor een langdurige duurzaamheid van de drukkwaliteit op uw vlaggen, raadpleeg onze onderhoudstips voor textiel.

Sample Box & productmonsters

Overtuig uzelf van onze drukkwaliteit, de materialen en afwerkingen. De Sample Box bevat alle materialen en reclametechnische producten, de brochure met papiermonsters, de monsterset van stickers, alsook de monsterset van verpakkingen.

De Sample Box is ook verkrijgbaar in een neutrale versie.

Nu bestellen
FAQ

Vragen over de vlaggen

Welke verdere afwerking heb ik voor mijn vlaggenmast nodig?

Bestel uw vlag afhankelijk van de uitrusting van uw vlaggenmast en bekijk hoe de vlag aan uw vlaggenmast kan worden bevestigd (bijv. zitten er al musketonhaken aan de vlaggenmast?). Heeft uw vlaggenmast een draagarm, bestel dan een vlag met een holle zoom aan de bovenkant, die speciaal voor vlaggenmasten met draagarmen is aangebracht.

Kan de bedrukking gewassen worden, wanneer die vuil is?

Ja, u kunt de bedrukking in iedere handelsgebruikelijke wasmachine op 30 graden en met een vloeibaar fijnwasmiddel wassen. Regelmatig wassen verhoogt duidelijk de levensduur van de bedrukking.

Heeft u ook hijsvlaggen in een verticaal formaat?

In ons aanbod is er momenteel geen hijsvlag in een verticaal formaat.

Bij saxoprint.be zijn alleen bestellingen met een afleveringsadres in België een factuuradres binnen de EU mogelijk. Indien u de gedrukte producten vanuit een ander Europees land wilt bestellen, verzoeken wij u daarvoor de desbetreffende shop te kiezen.

Drukken voor Europa - al onze shops op een rij

 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Groot-Brittannië
 • Italië
 • Nederland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • Spanje