Efficiënt en persoonlijk - het productieproces van SAXOPRINT

Achter alle producten staan momenteel meer dan 500 SAXOPRINTERS. Met ons efficiënte proces werken we de klok rond zodat u uw producten stipt en tegen aantrekkelijke voorwaarden ontvangt. En wel in heel Europa. Raadpleeg onze website voor meer informatie over het proces van bestelling tot verzending.
Het productieproces van SAXOPRINT
 
 
 

Configuratie

 

Levering en betaling & payment

 

Bestelling controleren

 

Gegevensoverdracht

 
 
 
 
 
 

Wij vormen de prepress-afdeling

Wij vormen het praktische uitgangspunt waarmee elke druk een SAXOPRINT wordt. Wij zijn jong. Wij zijn dynamisch. En we vormen een bonte mix met een sterke teamgeest. Door het samenspel van verschillende competenties kunnen we snel en zelfstandig ingaan op de vereisten van de bestellingen die bij ons binnenkomen. Wij zijn de beslissende testinstantie. In het voortraject hebben het controleren en vrijgeven van gegevens de hoogste prioriteit. Vooral de basisdatacheck is bij elk product van SAXOPRINT inclusief. Zo controleren we de gegevens op hun drukbaarheid. Tevens zorgen we voor de professionele datacheck om uw drukgegevens grondig te controleren. Zo nodig nemen we in geval van foutieve gegevens via e-mail contact met u op en instrueren u hoe u de gegevens correct aanmaakt. Na de geslaagde gegevenscontrole optimaliseren we de gegevens voor het daaropvolgende drukproces. Op uw verzoek voeren we een proefdruk, een kleurproef of een pdf-proef uit. We sturen de proefdrukken naar u toe, met het verzoek om vrijgave. Zo hebt u vooraf een idee hoe het drukwerk eruit komt te zien.

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.