• Gratis verzending
  Geen verborgen kosten Bij alle producten is de standaardverzending gratis!
 • incl. basis bestandscontrole
  Voor de beste drukresultaten Je drukbestanden worden na het uploaden altijd gratis gecontroleerd op drukbaarheid! Je  krijgt onmiddellijk feedback als er optimalisaties nodig zijn.
 • Op rekening kopen
  Eenvoudig per rekening betalen Bedrijven, overheden en verenigingen betalen bij ons gemakkelijk per rekening.
  • Geen kosten
  • Geen vertragingen
  • Geen omwegen
  Wij produceren onmiddellijk na ontvangst van je gegevens - je betaalt pas na ontvangst van je goederen.
 • Persoonlijk deskundig advies
  Vriendelijk en vakbekwaam Wij helpen je graag!
  • Productadvies
  • Ondersteuning bij de creatie van jouw drukbestanden
  • Ordermanagement
  Onze bekwame drukexperts staan je van ma t/m vr van 9.00 - 18.00 uur op 085 20 85 800 met raad en daad terzijde.
FR

Speciale kleuren bij SAXOPRINT:
HKS & PMS

Met speciale en specifieke uitzonderlijke kleuren verkrijgt u een perfecte herkenningswaarde. U bereikt met de HKS- en PMS-druk niet alleen uniek kleurnuances, maar ook een foutloze kleurweergave.

Een lijst met alle bij SAXOPRINT mogelijke PMS-kleuren hebben wij hier voor u samengesteld.

Pantone-druk zorgt voor meer bijzondere kleuren

Als internationale kleurtechnologie is de Pantone-druk niet meer weg te denken uit de wereldwijde kleurcommunicatie. Iedere kleur heeft een uniek nummer met specificaties conform het Pantone Matching System (PMS). Met 14 basiskleuren kunnen 1.728 bijzondere kleuren worden gemengd, die onafhankelijk van persoonlijke kleurervaring onder de juiste omstandigheden exact gemaakt kunnen worden en een snelle kleurcommunicatie realiseren. Het kleurresultaat is overal en altijd hetzelfde, want in tegenstelling tot de traditionele vierkleurendruk worden de kleurnuances niet gemengd, maar als extra kleur voorgeschreven. Om ervoor te zorgen dat kleuren ook bij verschillende papiersoorten hetzelfde gemaakt worden, zijn er unieke kleuren voor verschillende papierkwaliteiten. Bij PMS is er de toevoeging C voor Coated (machinegestreken papier) en U voor Uncoated (ongestreken natuurpapier). Daarmee houden we rekening bij het drukken en zo waarborgen we overeenstemming van de afzonderlijke kleurtonen ongeacht papierkwaliteit.

Om de meest exacte kleurweergave te waarborgen, zijn er speciale kleurprofielen. In onze drukkerij gebruiken wij de PANTONE® PLUS SERIES FORMULA GUIDE coated, uncoated 2nd Edition, 1th Printing, die in het kleurbereik van PANTONE® 7548-7771 een exacte overeenstemming garandeert. Een bijzondere kleur is een eigen voltoon kleur en moet bij het drukken niet gemengd worden. De gewenste kleurtoon kunnen we aan de hand van uw drukgegevens herkennen. Geef daarvoor het kleurkanaal van de unieke kleur in uw drukgegevens aan overeenkomstig het toepasselijke nummer.
Uw voordelen op een rijtje

Meer kleuren met Pantone-druk

Unieke PMS en HKS-kleuren bieden in tegenstelling tot de traditionele offsetdruk-kleurtechnologie CMYK een veel groter kleurspectrum. Daarmee kunnen we bijna iedere wens op drukwerkgebied vervullen. Door deze bijzondere kleuren is het voor ons mogelijk om iedere nuance in gelijkblijvende kleurkwaliteit te drukken.

Zeer geschikt voor huisstijldrukwerk

Door de exacte kleurbepaling zijn PMS- en HKS-kleuren vooral zeer geschikt voor bedrijfslogo’s, die een exacte herkenningswaarde moeten overbrengen. Vooral kleurrijke en zeer bonte voltonen zijn met unieke kleuren zo exact mogelijk te realiseren.

Dezelfde kleur op verschillend papier

Om ervoor te zorgen dat kleuren ook bij verschillende papiersoorten hetzelfde gemaakt worden, bieden wij onze bijzondere kleuren zowel voor kunstmatig papier als natuurpapier aan. Daarvoor heeft iedere kleur zowel een specificatie voor ongestreken (natuurlijk) als ook voor gestreken (mat- of glanslaminaat) papier.

HKS

 • 88 HKS-basiskleuren, die alleen bij benadering met CMYK vervaardigd kunnen worden
 • Geringe prijs voor unieke kleuren
 • Exacte en objectieve kleurcommunicatie door opgesomde kleuren
 • Te combineren met wit, zwart en CMYK


Kom ook meer te weten over onze andere afwerkingsmethoden: Afwerkingsmethoden:
UV-lak
Laminering

Pantone

 • 1.728 unieke kleuren, die lastig met CMYK vervaardigd kunnen worden
 • Wereldwijde overeenstemming door internationaal gelijke kleurcommunicatie
 • Te combineren met wit, zwart en CMYK


Een lijst met alle PMS-kleuren, die bij SAXOPRINT gedrukt worden, vindt u hier.
 

Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.