Veredelen en beschermen door laminering

Geef uw product een uitstekende en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Met ons laminaatproces onderstreept u uw eigen kwaliteitseisen en beschermt u uw drukwerk tegen invloeden van buitenaf.
 

NieuwSoft Touch laminaat

Laminaat veredeld met folie

Lamineren is het coaten van het drukwerk met een flinterdun folie. Dit beschermt het product en geeft het een luxe touch. De veredeling kan dubbelzijdig of alleen enkelzijdig oppervlakdekkend doorgevoerd worden. Bij ons kunt u bijna alle te drukken producten lamineren, van indrukwekkende flyers naar representatieve visitekaartjes en folders tot aan glossy brochures.
Uw voordelen op een rijtje

Luxe uitstraling

Door laminering komt uw drukwerk nog beter over. Een glanzende coating zorgt voor een versterkte kleurwerking. Met een mat laminaat ziet het drukwerk er daarentegen zeer stijlvol uit. U kunt een bijzonder sterk effect bereiken door de combinatie van mat laminaat op een matte papiersoort resp. glans laminaat op een glanzende papiersoort. Houd er rekening mee, dat de kleurwerking vanwege de extra lamineerlaag in vergelijking tot producten zonder laminaat licht kan afwijken.

Geweldig gevoel

Gelamineerd drukwerk ziet er niet alleen kwalitatief goed uit, het voelt ook zo aan. Bij gebruik van het Soft Touch laminaat verkrijgt uw drukwerk een buitengewoon gevoel, dat u en uw klanten zal overtuigen. Het fluweelachtige, zachte oppervlak voelt grijpgraag en sjiek aan. Als het product van een mat laminaat wordt voorzien, dan krijgt het een aangenaam zachte grip. Door de enkel- of dubbelzijdige laminering weegt het zwaarder, waardoor het gedrukte product een kwalitatief hoogwaardiger en steviger karakter krijgt.

Erg stevig

Wilt u uw drukwerk vaak en intensief gebruiken? Dat is door ons laminaat geen probleem – uw product is door de aangebrachte folie beschermd tegen invloeden van buitenaf en lang bruikbaar. Het laminaat beschermt tegen krassen en zelfs tegen vocht en kan probleemloos worden afgeveegd.


Kom ook meer te weten over onze andere afwerkingsmethoden:
UV-lak
Pantone


Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.