Stempel

  • Ronde en vierkante stempels
  • Mogelijke stempelkleuren
  • Tekstplaten afzonderlijk te bestellen

Professionele bedrijfsstempels bestellen bij SAXOPRINT

Stempels zijn vertrouwde dagelijkse hulpmiddelen voor kantoorpersoneel. Ze worden bij de adressering van uitgaande post, controle en ontvangst van goederen en als datumstempel voor binnenkomende post gebruikt. Ondernemingen maken gebruik van bedrijfsstempels met logo, om ondertekende orders of bestellingen naast een handtekening met een stempel te ondertekenen. Afzenderstempels zijn handig voor uitgaande post, om enveloppen snel te voorzien van het adres van de afzender. Bij grote hoeveelheden die moeten worden gestempeld, is dit echt een ontlasting in vergelijking tot opschrijven. Verdere praktische voorbeelden:

Vanwege deze uiteenlopende toepassingsmogelijkheden moeten stempels voor instanties, op kantoor of voor bedrijven aan verschillende eisen voldoen op het gebied van grootte, vorm en gebruik. In onze drukkerij bieden wij u daarom een grote keuze aan stempels aan, die u kunt individualiseren. Bespaar op tijd en moeite voor handgeschreven teksten en bestel ons merkproduct Trodat Printy, Trodat Professional of Colop Green Line. Natuurlijk zorgen wij voor de exacte bedrukking van afbeeldingen op de tekstplaat!

  • Boekhouders en belastingadviseurs gebruiken boekings- en coderingsstempels om stukken te markeren en uniform te beschrijven.
  • Ronde houten stempels hebben meestal een afbeelding en worden meestal als dienstzegel, verenigingsstempel of lerarenstempel gebruikt
  • Op rechthoekige houten stempels staat een handtekening en deze zijn geschikt voor medewerkers die documenten afleggen.
  • Automatische stempels met of zonder logo dienen als datumstempel voor binnenkomende documenten of voor het signeren van handtekeningen.
  • Cijferstempels, die je kunt draaien, worden gebruikt voor het kenmerken en nummeren.

Houten stempels – natuurlijk en mooi

Onze klassieke houten stempels kunt u met een ronde of rechthoekige stempelvorm bestellen. Daarbij kunt u kiezen uit totaal tien verschillende afdrukgrootten. De ronde stempels zijn uitermate geschikt voor logo’s en patronen, terwijl de rechthoekige stempels voor het bestempelen van allerlei afbeeldingen en teksten geschikt zijn. Houten stempels zijn bij (openbare) instanties zeer geliefd. Een extra stempelkussen is, vergeleken met de automatische stempels, steeds noodzakelijk. Onze houten stempels bestaan uit glad beukenhout. Daardoor zijn ze zeer sterk en bij gebruik ongevaarlijk. De nuttige handgreep past zich optimaal aan de handvorm aan en zorgt voor een optimale plaatsing van het stempelbeeld. Bovendien voorkomt de grip dat de stempel uit de handen glijdt. De schuimrubberen laag is betrouwbaar bij het stempelen en kan met een vochtige doek probleemloos gereinigd worden.


trodat® printy stempels - klein, licht en praktisch

Printy stempels van de producent trodat® zijn compacte hulpmiddelen, die dagelijks op kantoor gebruikt worden. De behuizing is gemaakt van stevig kunststof en de stempels beschikken over een geïntegreerd stempelkussen en een tekstplaat van oplosmiddelbestendig rubber. Een wissel van het stempelkussen is in een handomdraai mogelijk. De tekstplaat is eenvoudig en zonder aanraken om te wisselen. Bij alle modellen kunt u kiezen uit verschillende kleuren voor de behuizing en kussens.

De ronde printy stempels zijn optimaal te gebruiken als logostempel of patroonstempel. Op een doorsnede van 24 of 40 mm is er zowel plaats voor kleine als grote afbeeldingen. De hoekige stempels zijn ideaal als woordstempel of adresstempel te gebruiken.


De trodat® professional tekststempel – duurzame bedrijfsstempels

Professional-stempels van trodat® zijn opgewassen tegen iedere uitdaging op kantoor. Ze zijn net als de andere modellen robuust en duurzaam. De behuizing van de 5215 Stempel bestaat uit metaal en is met kunststof ommanteld. Het gepatenteerde origineel trodatkussen® stempelkussen is geïntegreerd in uw gewenste kleur, waarmee de individueel vormgegeven tekstplaat optimaal kan worden bedrukt. trodat® geeft 10 jaar fabrieksgarantie bij zakelijk gebruik van de modellen 5203, 5204, 5206 en 5208.

De stempelonderdelen van de Printy-serie zijn grotendeels van recyclebaar kunststof en hebben net als de trodat®-Professional4.0-serie het Oostenrijkse milieukeurmerk.


Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.