Vouwtenten

 • 3 verschillende maten
 • waterdicht, brandwerend en UV- en weersbestendig
 • verschillende types zijwanden

Professionele partytenten voor events en promoties

Juist in het warme deel van het jaar zijn partytenten voor Outdoor Events het meest populair. Ze bieden op promotiestands bescherming tegen zonnestralen, wind en regen. Dankzij haar hoogte van 3,30 m, de huisstijlkleuren, het logo en de reclameboodschappen is al van veraf te herkennen welk bedrijf, instituut of welke vereniging zich voorstelt. Op beurzen, stadsfeesten, festivals of openbare evenementen zijn partytenten met eigen bedrukking in combinatie met beachflags en strooiartikelen echte bezoekersmagneten.

Waar worden partytenten met eigen bedrukking ingezet?

Op 18 m² grondoppervlak worden in een partytent van 3 x 6 m de biertafels, lounge-hoeken met ligstoelen of een beursstand beschermd tegen de zon en slechte weersomstandigheden. Het vierkante formaat van 3 x 3 m vindt men meestal op weekmarkten in de form van verkoop- of marktenten. Verenigingen en goede doelenorganisaties benutten deze grootte om zich op openbare events zoals stads- of wijkfeesten of bij loop- en andere sportevenementen goed zichtbaar, indrukwekkend en professioneel te presenteren. De 3 x 4,5 m partytent is geschikt als cateringtent, beurstent of promotietent voor Indoor evenementen.

Hoe wordt een party op- en afgebouwd?

Dankzij het aluminium raamwerk met trekharmonica-vouwsysteem zijn onze partytenten snel op- en af te bouwen en makkelijk te transporteren. Binnen enkele minuten kunnen twee personen de partytent als volgt opbouwen en ervoor zorgen dat die stevig staat:

 1. Alle onderdelen uit de meegeleverde trolley halen.
 2. De aluminium stangen uit elkaar trekken.
 3. Het dak met behulp van klittenband bevestigen.
 4. De vier telescoopstangen uittrekken.
 5. Haringen, spanlijnen en eventueel zijkanten aanbrengen.

Bij de afbouw moeten de stappen 1 tot en met 5 eenvoudig in omgekeerde volgorde worden doorlopen. De meegeleverde trolley zorgt voor een probleemloos transport van alle onderdelen en eenvoudig inladen.

Voordelen van onze partytenten

Onze partytenten houden stand bij voortdurende belastingen zoals het regelmatige op- en afbouwen of het lange buitengebruik in weer en wind. Het aluminium raamwerk en het 600D polyestermateriaal met PU-coating maken de partytent zeer robuust en stevig, beschermen tegen slijtage en het binnendringen van vocht. Extra spanlijnen, haringen en zijwanden kunnen zonder problemen aan de tent worden bevestigd om sterkere wind te trotseren. Overige voordelen zijn:

 • Het materiaal is zwaar ontvlambaar (B1-certificaat) en tot 100% waterdicht.
 • Het gepatenteerde geschaarde traliewerk biedt een hoge stabiliteit en zorgt voor minder inspanningen bij de op- en afbouw.
 • De 4-voudig in hoogte verstelbare telescoopstangen zijn tot een doorgangshoogte van 2,30 m in te stellen.
 • De PU-coating beschermt de kleuren tegen sterke UV-straling en het verschieten van de kleuren.
 • Alle onderdelen worden volvlaks in digitale vierkleurendruk in hoge resolutie bedrukt.

Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.