Maandkalenders online drukken

  • Zakelijke kalenders met logo
  • enkel blad of meerdere bloks
  • met datumschuiver
 
 

Welke maandkalender past bij uw bedrijf?

Hoogwaardige maandkalenders bieden de ideale condities om met een doelgericht reclamemiddel niet alleen bij klanten en zakenrelaties geliefd te zijn, maar ook eigen reclameboodschappen effectief te plaatsen. De ontvanger ziet namelijk uw eigen logo en corporate design bij iedere blik op de kalender.
Alle maandkalenders

Kwalitatief goede maandkalenders dienen uw klanten altijd een aantoonbare meerwaarde te bieden om de kans op gebruik te vergroten. Dat betekent dat zowel de voorbedrukte feestdagen als kalenderweken en een inspirerend kalenderontwerp de ontvanger overhalen om de kalender te gaan gebruiken.

Daarom voldoen alle driemaands-kalenders en viermaands-kalenders, als enkelvoudig blad of meerdere blokvarianten, al aan de nodige voorwaarden (voorbedrukking van feestdagen en aanduiding van de kalenderweken). U hoeft alleen maar bovenaan de kalender uw corporate design toe te voegen. U bespaart tijd bij de opmaak van de layout in onze online drukkerij door gebruik te maken van ons ruime aanbod aan sjablonen en handleidingen om hoogwaardige en aansprekende kalenders voor de doelgroep te ontwerpen. Deze kalenders bieden wij in twee onderscheidende varianten aan:

  • als enkelbladige afscheurkalenders met 12 afscheurbladen of
  • als varianten met meer bladen, met drie of vier enkele blokken met elk 12 afscheurbladen en een datumschuiver

Beide varianten hebben gestanste gaten. Om een meerbladige variant stabieler te laten hangen, kunt u als extra optie kiezen voor een ophangoog van metaal. Het papier bestaat uit 80 g/m² offsetpapier, waardoor de kalender probleemlos te beschrijven is. De kalender beschikt over een rugbord van 350 g/m² sulfaatkarton.

Nu bestellen
 
 

Van de layout tot een gerede maandkalender

Om uw kalender niet alleen uniek vorm te geven, maar ook een omvangrijke service te bieden, controleren wij uw drukbestanden nog voor de daadwerkelijke bedrukking om bijv. onjuiste snijmarges te vermijden.

Maandkalender met meerdere blokken

Vanwege de complexiteit en de grote vraag moeten wij voor deze kalendersoort een productietijd aanhouden van tot 15 dagen. Echter, wij leveren uw kalenders binnen twee werkdagen op het gewenste adres. Wij drukken uw producten al bij een oplage van 25 stuks en bieden vanaf 100 stuks aantrekkelijke kortingen aan. 

Conseil : onze kalenderprijzen ondergaan diverse prijsschommelingen. Gebruik daarom onze offertefunctie om vrijblijvend zeker te zijn van de prijs voor uw gecalculeerde product gedurende 14 dagen. Direct onder uw berekende kalenderprijzen vindt u de link ‘offerte drukken’. Voor verdere informatie kunt u terecht bij onze vriendelijke klantenservice.

Nu profiteren
 
 

Datasheet

Onze toepassingsgebieden zijn

  • Exact gedateerde productpresentaties
  • Praktische dagelijks te gebruiken relatiegeschenken
  • Geschenken bij belangrijke data zoals kerst en nieuwjaar
  • Communicatiemiddel waarop belangrijke dagen voor uw onderneming staan
  • Permanent zichtbare herinnering aan uw bedrijf
 
Eindformaat Enkelblad kalender

 
 
300 x 490 mm
300 x 560 mm
Meerdere bloks kalender

 
 
330 x 900 mm
330 x 700 mm
Oplage van 25 tot 5.000 stuks
Aantal pagina's 12 afscheurbare kalenderbladen (3 en 4 maanden) 3 x 12 afscheurbare kalenderbladen (3 maanden)
4 x 12 afscheurbare kalenderbladen (4 maanden)
Bedrukking
4/0 kleurig CMYK
 
Materiaal
350 g/m2
Sulfaatkarton mat (achterkant)
80 g/m2
Offsetpapier (kalenderbladen)
 
Verwerking Boorgat
Datumschuiver
Boorgat
Metalen oog
Gerild
 
 

We geven u graag persoonlijk advies

 
TELEFOON
078 486 999
 
OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE
Ma - Vr: 9.00 t/m 19.00
 
E-MAIL
 
ADRES
Saxoprint.be
Generaal de Wittelaan 9 bus 9
2800 Mechelen
België
 
Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.